Instruktører

Eli Forsberg - Piano

Grunnleggende pianospill, teknikker, notelære og ferdighet.

Klassisk utdannet pianist som har mange års erfaring med konserter og undervisning.

Hun er utdannet ved Secondary school of music i Bulgaria, Music Academy for dans og musikk. Videre har hun gjennomført Barrat Due musikkinstituttet i Oslo. Hun besitter da Mastergrad i Piano og pedagogikk.

Elitza har mottatt priser i forskjellige konkurranser, blant annet Chopin Prisen i Polen der hun fikk andreplass. Hun har gjennom årene opparbeidet seg bred erfaring innen de fleste genre i sitt samarbeid med div. artister, samt kollegaer fra Oslo filharmoniske orkester. Som konsertpianist har hun spillt i alt fra private arrangement, kirker, festivaler, revyer og TV-opptredener.

Elitza Forsberg er en god og trygg musikkpedagog som jobber godt med barn og voksne elever. Hun underviser nå klassisk musikk, pop musikk, musikkteori og jazzharmoni ved Norsk Musikksenter.

F. Christian Lindeløff - Sang

Intonasjons-lære, artikulasjon, pusteteknikk og registervalg.

Christian Lindeløff har 35 års musikkerfaring, og har utdannelse i musikkfag fra Folkehøgskole og ved Høgskolen i Østfold, samt har gjennomført dirigentkurs i regi av Norges korforbund, Toneheim.

I 2009 startet han et eget foretak, Musikkzonen Lindeløff med fokus på sang i dåp, bryllup og begravelse i tillegg til undervisning i sang, direksjon og korledelse. Mottoet hans er: Ingenting skal være uprøvd, så lenge det er forsvarlig!

Ole Herman Huth - Fiolin

Intonasjons-lære, artikulasjon, pusteteknikk og registervalg.

Ole Hermann er fiolinist med utdannelse fra Norges musikkhøgskole. Jeg ble uteksaminert i 1982, og har siden jobbet som freelance fiolinist i hele østlandsområdet. Han er knyttet til det profesjonelle miljøet i Oslo, og har av den grunn et stort kontaktnett.

Utdannelse fra Norges musikkhøgskole i årene 1978 til 82.

I tiden etter studiene har Ole Hermann også tatt timer hos Ørnulf Boye Hansen og Terje Moe Hansen.

Han har i tiden fra 2003 og frem til august 2011 vært rektor ved Sarpsborg kulturskole.

Ole Hermann har siden januar 2021 undervist ved Norsk Musikksenter As.

Albert Anderson - Gitar

Grunnleggende gitartekknikk, Teori, Skala og Tablatur-lære. Komp/rytme og solospill.

Brage L. Saugstad - Trommer

Rytmelære, rytmenotasjom og slagferdighet.

Brage er utdannet pedagog, hvor han studerte praktisk pedagogisk utdanning på høgskolen i Østfold. Fagene hans er henholdsvis musikk og kroppsøving. Han studerer for tiden Engelsk årsenhet.

Brage jobber også på Inspiria Science Senter, og som vikarlærer. Han liker svært godt å jobbe med mennesker og har lett for å tilpasse seg nye situasjoner.

Elise Sandvik Olsen - Sang / låtskriving

Tar utdanning som musikklærer

Elise Sandvik Olsen er 23 og er godt i gang med sin utdanning som musikklærer, som hun tar ved Norges Musikkhøyskole.  I desember satte hun artistkarrieren i gang ved å gi ut singelen «Jeg lover». Fra årene på musikklinja, Toneheim folkehøyskole og jazzvokal-studiet på NMH har hun fått god sjangerbredde som strekker seg fra musikal, til popmusikk, hiphop og jazz. Låtskriving og pop var fokusområdet et år ved NLA Høyskolen. I sommer holder hun kurs på Norsk Musikksenter i sang, låtskriving og enkel musikkproduksjon.

Grunnleggende ferdigheter

NMS holder til på Greåker, midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad, og er sentralt og nærliggende E6 mellom Gøteborg og Oslo.

Lurer du på noe kan du ringe oss.