Instruktører

Eli Forsberg - Piano
Grunnleggende pianospill, teknikker, notelære og ferdighet.

Klassisk utdannet pianist som har mange års erfaring med konserter og undervisning.

Hun er utdannet ved Secondary school of music i Bulgaria, Music Academy for dans og musikk. Videre har hun gjennomført Barrat Due musikkinstituttet i Oslo. Hun besitter da Mastergrad i Piano og pedagogikk.

Elitza har mottatt priser i forskjellige konkurranser, blant annet Chopin Prisen i Polen der hun fikk andreplass. Hun har gjennom årene opparbeidet seg bred erfaring innen de fleste genre i sitt samarbeid med div. artister, samt kollegaer fra Oslo filharmoniske orkester. Som konsertpianist har hun spillt i alt fra private arrangement, kirker, festivaler, revyer og TV-opptredener.

Elitza Forsberg er en god og trygg musikkpedagog som jobber godt med barn og voksne elever. Hun underviser nå klassisk musikk, pop musikk, musikkteori og jazzharmoni ved Norsk Musikksenter.

Brage L. Saugstad - Trommer
Rytmelære, rytmenotasjom og slagferdighet.

Brage er utdannet pedagog, hvor han studerte praktisk pedagogisk utdanning på høgskolen i Østfold. Fagene hans er henholdsvis musikk og kroppsøving. Han studerer for tiden Engelsk årsenhet.

Brage jobber også på Inspiria Science Senter, og som vikarlærer. Han liker svært godt å jobbe med mennesker og har lett for å tilpasse seg nye situasjoner.

F. Christian Lindeløff - Sang
Intonasjons-lære, artikulasjon, pusteteknikk og registervalg.

Christian Lindeløff har 35 års musikkerfaring, og har utdannelse i musikkfag fra Folkehøgskole og ved Høgskolen i Østfold, samt har gjennomført dirigentkurs i regi av Norges korforbund, Toneheim.

I 2009 startet han et eget foretak, Musikkzonen Lindeløff med fokus på sang i dåp, bryllup og begravelse i tillegg til undervisning i sang, direksjon og korledelse. Mottoet hans er: Ingenting skal være uprøvd, så lenge det er forsvarlig!

Albert - Gitar
Grunnleggende gitartekknikk, Teori, Skala og Tablatur-lære. Komp/rytme og solospill.

Albert er musikkutdannet ved Musician Institute of technology i Los Angeles, Hollywood. Han har mange års erfaring med undervisning og har i sin tid undervist ved Hvaler kulturskole og tidligere jobbet som rektor ved en annen musikkskole.

Gjennom sin 25 års karriere har han turnert med band rundt omkring i Europa og spilt med flere kjente norske artister rundt i Norge og derfra tilegnet seg masse musikalsk erfaring. Kent underviser i gitarteknikk, musikkteori, harmonisering, akkordlære/rytmelære og solospilling.

Grunnleggende ferdigheter

Utvikle evnen til samspill og samarbeid
Oppleve mestringsglede og positiv selvutvikling
Bli ressurspersoner som bidrar til et levende kulturliv
Få muligheter til fordypning som kan danne grunnlag for videre utdanning innen musikk
Utvikle seg til selvstendige utøvere som har glede av musikk
NMS holder til på Greåker, midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad, og er sentralt og nærliggende E6 mellom Gøteborg og Oslo.
Lurer du på noe kan du ringe oss.